Fit For Future: over energie voor jezelf en als team

woensdag 12 februari 2020


Beachclub Lemmer
Industrieweg 2
8531 PA Lemmer
Aanvang: 19.00 uur
Op woensdagavond 12 februari a.s. is de eerstvolgende CCZF bijeenkomst bij de Beachclub in Lemmer. Deze avond zijn de inhoudelijke gastsprekers Herre Zonderland en Mark Stam. 
Herre ZonderlandHerrre Zonderland werkt als oud-topsporter momenteel als motivational speaker op het gebied van energiemanagement. Mark Stam is trainer/coach en heeft in november 2018 al eens met ons gewerkt rondom het thema Leiderschap. Ze werken samen met én voor teams om de focus en vitaliteit te versterken. Wat heb jij (en je team) nodig voor de Olympische vorm?

Programma
19.00 uur: inloop
19.30 uur: actieve start van de avondmark stam 1
19.45 uur: over DreamTeams en energiemanagement
20.45 uur: teamspel
21.45 uur: borrel

Aanmelden:
Deze bijeenkomst is voor leden en try-outs. Je kunt je aanmelden tot 10 februari 2020.

Jouw relatie(s) meenemen?
Wil je jouw relatie(s) meenemen naar de inspirerende netwerkbijeenkomsten van de CCZF? Dat kan.  Als lid van de CCZF mag je onbeperkt introducés meenemen. Jouw introducés mogen twee keer gratis deelnemen, daarna verwachten we dat ze lid willen worden. Neem je introducés mee? Geef ze dan op via het aanmelden als try-out of laat het even weten via dan zetten wij ze op de gastenlijst.

Nog even dit:
Mocht je na aanmelding onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan tijdig af via Whats app 06-36365792 of stuur een berichtje naar   Tijdig afmelden is uiterlijk 10 uur op de dag van het event.  De CCZF maakt voor de bijeenkomsten immers kosten; bij niet tijdig afmelden, moeten we je een no-show factuur sturen voor die gemaakte kosten.

Tot slot:
De volgende CCZF bijeenkomst is een bedrijfsbezoek op dinsdag 17 maart a.s. Noteer deze datum alvast in je agenda!

We hopen je te verwelkomen op 12 februari in Lemmer!

 
Online opgave:
 

Opgave mogelijk na login!

 Geen lid en dit event bijwonen als 'try-out'?

Stuur een mail naar het secretariaat !