Verbind, inspireer en onderneem met de CCZF

Een verbinding met onze Commerciële Club Zuid-Friesland brengt je inspiratie, kennis en een breed netwerk van zo’n 175 beleidsbepalende en/of leidinggevende mede-ondernemers. Met deze website bieden we onze leden ook de ‘tools’ om buiten onze CCZF Events te kunnen ‘netwerken’.

Kenmerken CCZF leden

Van nieuwe leden wordt verwacht dat zij een beslissende en beleidsbepalende functie in de top van het bedrijfsleven hebben. Een zakelijke binding met Zuid-Friesland spreekt voor zich, waarbij het niet uitmaakt of je in het gebied woont of dat je bedrijf er gevestigd is. De CCZF kent uitsluitend een persoonlijk lidmaatschap, geen bedrijfslidmaatschap.


Contributie
• € 260,00 per verenigingsjaar, lopend van 1 september t/m 31 augustus.
  (het lidmaatschap dient schriftelijk opgezegd te worden voor 1 augustus)
• € 130,00 voor leden die na 1 februari zijn toegetreden als lid van de vereniging voor het nog lopende verenigingsjaar

Hoe word je lid van onze club?

Vul het aanmeldingsformulier in en je aanvraag zal in behandeling worden genomen. (Let op! Alle velden met een * dienen te worden ingevuld. Als deze velden niet allemaal zijn ingevuld, wordt het formulier niet verzonden). 

Word nu lid!

Try-out
Wij nodigen je graag uit om als ‘try-out’ een CCZF event bij te wonen en zelf te ondervinden wat wij voor je kunnen betekenen. Tijdens de try-out kun je je laten inspireren en ondervinden hoe wij het ondernemen verbinden met een lidmaatschap bij de CCZF. Hierbij wordt verwacht dat je een beslissende en beleidsbepalende functie in de top van het bedrijfsleven hebt.  Een zakelijke binding met Zuid-Friesland spreekt voor zich, waarbij het niet uitmaakt of je in het gebied woont of dat je bedrijf er gevestigd is.

Try-out CCZF Events